Exklusivt eller budget

Börjar morgonen med en kopp mycket gott presskaffe samtidigt som jag trendspanar. Det är få förunnat att kunna shoppa några av de haute couture kläder som visas i bloggar och modetidningar men man kan hitta många bra tips som ger ett lyft för våra egna kläder. De flesta av oss äger säkert en enkel svart klänning och eventuellt också en svart dräkt eller kostym som man kanske tröttnat på. Varför inte inspireras av Ralph Laurens aw 2012 kollektion och låta plaggen lyftas med hjälp av spännande, tokiga eller vackra halsband allt efter eget tycke och smak. 
 
 

 
Som ni ser av mina exempel ifrån hm.com hemsida behöver det inte alls vara exklusivt och kosta en förmögenhet. 60-tals kragen som blivit trendig igen kan man även virka eller sticka själv om man bara är lite händig. Om man virkar eller stickar in en guld- eller silvertråd och sedan syr fast några kristaller eller pärlor så blir din klädsel både personlig och trendig. 
 
Till sist så är det också mycket enkelt att förändra sin kontorsklädsel från dag till kvällsmiddag med hjälp av ett par enkla smycken och en lite nättare handväska.
 
 
 
Kommentera inlägget här: