Mr Potter's style advisor

I denna film ifrån Mr Porter får ni herrar tips om hur ni kan bära ett par navyblå chinos på flera olika sätt från en promenad i parken till en sofistikerad look när ni söker jobb eller skall på kundbesök. Ett par chinos är ett riktigt bra plagg att ha i garderoben och alla elever som jag haft har nog hört detta till leda nu kanske. Chinos ger ett mer välklätt intryck än vad jeans gör och prismässigt ligger de lika. Passande skor är t.ex ett par loafers i körsbärsfärg eller cognadsfärgade brogues. När det gäller färger finns här ett riktigt skolexempel på hur val av färger påverkar helhetsintrycket och det är när han visar den klassiska klädseln. Den rosa/vit-randiga skjortan med dubbla manschetter och manschettknappar är riktigt snygg och det är även den cremefärgade blazern. Problemet är att de tillsammans bildar en alltför intetsägande färgkombination som gör killen blev. Det behövs endast en slips i en klarare färg för att hans egenfärger skall förstärkars och komma till sin rätt. En enda liten detalj som en slips eller en bröstnäsduk gör skillnad.
Vilken av dessa klädförslag skulle ni välja ni fick lova att bestämma? Tror ni också att er man, sambo eller pojkvän skulle godkänna ert förslag?
Vill ni också ha stiliga tips ställ frågan i kommentarsfältet eller maila info@colorme.se så återkommer jag med till er här på bloggen.
 
 
Kommentera inlägget här: