Häftiga modetrender igenom tiderna

 
Vissa trender behöver man vänja sig innan man vågar löpa linan ut medan andra som har ett mer klassiskt snitt är lättare att ta till sig. När man tittar tillbaka på trender som man själv burit eller kanske våra föräldrar varit klädda i så har man idag svårt att förstå hur man kunde gå klädd så.
Vilken trend tycker ni har varit snyggast, fulast, häftigast om ni läser artikeln ifrån Elle och ser på bilderna.
Önskar er alla en härlig helg i den underbara medelhavsvärmen
 
 
 
 

En blommig höst även på herrsidan

Det är onekligen ett vackert mode denna höst med allt blommig som finns på damsidan. Men i år får också våra herrar chans att blomma ut som ni kan se här hos Tiger.
För den som inte vågar sig på en helt blommig kostym finns det andra blommiga alternativ. Matcha din vanliga kavaj med en blommig t-shirt eller skjorta eller dina jeans med en skön sweatshirt eller pullover med blommiga detaljer. Titta också på allt snyggt som finns på deras skosida - loafers, boots, sneakers etc. Illuster bomberjacka är mycket het i höst. Den finns i två färger som både är helrätta denna säsong. Tänk dock på dina egenfärger när du väljer jacka. Den i wine har en varm underton och den i light ink en kall. Vilka färger klär dig bäst?
Samtliga bilder kommer ifrån Tigers hemsida/Webshop.
 
 
 

Snyggt och praktiskt

Vissa dagar är det kallt och regnigt medan andra är underbart soliga och varma. Vädret har varit väldigt ombytligt denna säsong för helt plötsligt har det kommit häftiga regnskurar samtidigt som solen skiner. Jag har nog inte sett så många bilder på fantastiska regnbågar som jag gjort i år. Att ha en regnkappa liggande i väskan som man snabbt kan slänga på sig är därför inte så tokigt. Det är ju inte så kul att komma helt dyblöt till jobbet. Det f
Regnkapppa från Lindex

Regnkappa ifrån HM
Regnkappa ifrån La Redoute
 
 
Regnkappa från Didrikssons
 
 
Regnkappor från Asos