Spetsblusen som klär upp dina jeans!

Jeasen är ett plagg som började dyka upp under 50-talet här i Sverige. Från början var det ju ett arbetsplagg men när dåtidens idoler som James Dean, Marlon Brando, Elvis Presley m.fl började bära dessa byxor spreds trenden snabbt över världen. Idag finns det väl knappast någon som inte äger minst ett par jeans och för många är denna byxamodell ett riktigt älsklingsplagg. Hur många jeans har du i din garderob?
Jag har fått flera frågor om hur man bäst skall klä upp sina jeans och detta talade vi också om under workshopen som jag hade i lördags. Det viktigaste är ju att jeansen ser snygga ut d.v.s inte är slitna och naturligtvis hela och rena.
Spetstoppen på bilden tycker jag är det perfekta plaggen när man vill skapa ett finare intryck vare sig man kombinerar den med kjolar, finbyxor eller dina favoritjeans.Dessutom är en sådan överdel supersnygg till en kostym eller dräkt. När ett plagg passar till minst tre andra plagg i din garderob är det verkligen köpläge. Samtliga plagg och accessoarer finns hos Butiken på landet Stensjö vid Hunnebostrand/Kungshamn och bilden på deras Facebooksida.
 
 
 
Kommentera inlägget här: