ModeStugan i det natursköna Halland

Idag vill jag berätta om ett spännande och trevligt möte jag hade i början av veckan. Efter en härlig roadtrip på slingrande vägar igenom det natursköna halländska landskapet var jag så framme vid ModeStugan vid Åsa och välkomnades hjärtlig av butikens ägare Annett och Thorbjörn.
Att deras företag endast är två år gammalt har jag svårt att förstå med tanke på allt de har hunnit med att skapa när det gäller företages utveckling. Miljön är välkomnande och inspirerande och de lever verkligen upp till sitt varumärke kvalité, omtanke och glädje
Butikens breda sortiment ifrån jeans och sköna tröjor till dressade dräkter vänder sig till alla kvinnor och män som gillar stil och kvalité. På herrsidan finns snygga och klassiska chinos och skjortor. Med sin passion för personlig service, sin lyhördhet för kundernas behov och önskningar skapar de en positiv shoppingupplevelse. Fyra dagar i veckan arrangerar de också modevisningar/försäljning hos olika organisationer, företag, föreningar, klubbar etc. Är ni intresserade av en visning kontakta Annett eller Thorbjörn.
Idag tänkte jag visa den snygga klassiska klänningen från deras strukturerade business-kollektion som kommer ifrån Elinette. Detta är ett riktigt bra nyckeplagg som är lätt att kombinera med kavaj för kvinnan som har en formellare klädkod på jobbet. När man bär den tillsammans med en scarftopp eller bolero och adderar snygga glittrande accessoarer och sko med klack blir det ett riktigt festplagg. Detta är den typ av plagg som man bör titta på när man skall bygga upp en bra basgarderob. Ni hittar ModeStugan på Facebook och på Instagram under namnet modestuganasa. Fler inlägg ifrån ModeStugan följer.
 
 
Trevlig helg till er alla!
Kommentera inlägget här: