Bli din egen stylist!

Tänk så mycket enklare och lättare allt blir när du får vetskap om dina egna färger, vilken stil eller stilar du hör hemma i, hur du skall klä fram dina vackra former och balansera dina proportioner på ett snyggt och välklätt sätt.
Anmäl er via denna länkDet finns endast ett fåtal platser kvar.

Jag kommer att vara mycket frikostig med handfasta råd om t.ex hur man shoppar på ett smart sätt, hur man skall matcha färger för ett personligare intryck och vilka stilmissar man bör undvika. Naturligtvis tittar vi närmare på Byxguiden som nyligen var införd i Aftonbladets Söndagsbilaga och som jag skrev en blänkare om i förra inlägget. Accessoarer är ett bra verktyg när man vill förändra sin klädsel och ni får testa olika modeller, stilar, storlekar på halsband och örhängen.

Ni kommer att få lära er ett helt nytt språk, hur ni kan ta mer plats om ni så önskar, eller tona ned er själva om det är viktigt, hur ni förändrar er siluett om det är ett önskemål etc. Under helgen 30 september + 1 oktober går vi igenom grammatiken. Sedan återstår endast den trevliga träningen hemma och ute i alla butiker.

Jag ser fram emot att vara er guide i färg, form och stil.
Kommentera inlägget här: