En helt ny inredningsdetalj som jag är helt förälskad i!

Designbroman är ett svenskt märke som specialiserat sig på att utveckla samt tillverka funktionella och innovativa produkter för såväl hemmet som företaget. Märket står för tidlösa och hållbara produkter. Produktionen sker i Sverige med största respekt för både människa och natur. Gemen finns hos GIFTSETTER.COM i följande färger: vitt, svart, guld, krom och rostfritt. Priset är 355:- för alla färger förutom det rostfria som kostar 405:-.
Jag har shoppat två stycken. Ett i rostfritt stål som jag skall duka med som vinställ när jag får gäster. Det vita skall jag skruva upp i min studio för att hänga alla mina sidensjalar på som jag använder under mina rådgivningar.
När du shoppar hos GIFTSETTER.COM får du utan extra kostnad dina produkter inslagna i snygga kartonger med sidenband dvs helt klara att ge bort om det är en gåva du shoppat.
Jag har ju skrivit massor av inlägg där jag betonar vikten av att skapa förändring med små detaljer istället för att hela tiden shoppa nytt. Detta är en sådan sak som du med enkla medel kan skruva upp på väggen och skapa ett nytt intryck i ett rum. Eftersom formen på gemet är enkelt och klassiskt är det lika snyggt att ha på matbordet när man dukat med vit duk och det finaste porslinet, glasen och besticken som det är i det supermoderna hemmet.
Desstuom är det en helt perfekt present att ge bort till konfirmanden eller studenten.
 
 Imorgon har jag färgrådgivning för en mor och dotter och det ser jag verkligen fram emot. Det är alltid lika kul att öppna dörren och välkomna helt nya kunder som jag skall hjälpa att hitta passande färger.
Önskar er alla en riktigt härlig helg. Välkomna tillbaka till min blogg på måndag igen.
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: