ETT SMÖRGÅSBORD MED FÄRG OCH STIL!

Ni som följer mig här på bloggen och i andra social medier vet att jag kör workshops i Lysekil. Vi har nått halvvägs i den första kursen. En ny i Lysekil är planerad till helgen 18-19 november. Nästa helg är det en helgworkshops här i Göteborg.
Jag kommer att köra en workshop här i Göteborg under hösten. Den kommer att vara öppen både för kvinnor och män.Har inte kunnat sätta något datum ännu men den kommer att ligga i slutet av oktober eller början av november. Det är många spännande och trevliga pusselbitar som måste hamna på plats innan jag kan skriva ett exakt datum. Stay tuned!

NI KANSKE UNDRAR VEM JAG ÄR?
Eftersom jag sedan många år tillbaka befunnit mig i businessvärlden med kontakter ifrån världens alla hörn väcktes min nyfikenheten inför omvärldens klädkoder och kulturella signaler. Dessutom har jag sedan barnsben haft ett stort intresse för mode. För ca 15 år sedan beslutade jag mig för att skaffa mig mera kunskap om färgers betydelse, personlig stil och vad som välkläddhet i grund och botten handlar om. Min grundutbildning fick jag hos Colour Me Beautiful. Jag jobbar aktivt sedan många år tillbaka med rådgivningar för privatpersoner samt arrangerar workshops och föreläsningar för privata grupper, företag, skolor och studieförbund. Mitt stora intresse ledde också in mig på tre terminers universitetsstudier i dräkt- och interiörshistoria på distans vid Uppsala universitet.

VAD KOMMER MIN WORKSHOP ATT GE DIG?
På de kurser jag har får deltagarna mycket god kunskap och många handfasta råd om personliga färger och färgkombinationer, hur de kan växla mellan stilar som stämmer överens med deras personlighet, hur de skall tänka på de eventuella klädkoder som kan vara aktuella på olika arbetsplatser och hur de skapar en riktigt bra basgarderob. Smart shopping är hemligheten!

NYHET FÖR QQ BUSINESS NETWORK
När vårens späda grönska är som vackrast kommer jag att köra en workshop även för er. Den kommer att ligga tisdagen den den 20 mars 2018. Så vik detta datum redan nu. Ser fram emot att se er. I mellantiden får ni gärna maila mig vad ni anser svårtast vad gäller att skapa ett välklätt yttre!

Bor du i närheten av Lysekil så kör vi Workshop II helgen den 18-19 nov 2017. Hör av dig till Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst på telefon 010 - 33 00 900.

Det finns fortfarande plats kvar på följande föreläsningar
1. Mode som kommunikation hos ABF 4 okt 2017
Tidpunkt: 11.15 - 12.30.
2. Dräkt- och interiörshistoria 1600t hos ABF 25 okt 2017
Tidpunkt: 11.15 - 12.30.
3. Klä dig till fest! Mölnlycke Kulturhus
hos Studiefrämjandet den 30 nov 2017
Tidpunkt: 18.00 - 19.30

Alla anmälningsuppgifter finns på min hemsida www.colorme.sehttp://colorme.se/hostprogram.html

Kommentera inlägget här: