Livbojen, Göteborg

Onsdagen den 20 januari var jag inbjuden till Livbojen för att föreläsa och ge tips om hur man på ett enkelt och inspirerande sätt kan uppdatera sin garderob. Det blev en mycket trevlig kväll med många härliga skratt bland alla dessa fantastiska kvinnor som arbetar helt ideellt. De samlar in medel som sedan överlämnas till Sjöräddningssällskapet och deras verksamhet. Om ni inte redan är medlemmar anmäl er på deras hemsida här.
Avgiften är endast 150:- per år. Vem vet när man behöver assistans på havet?

Jag berättade också om vårens nya trender och färger. Det är flera trender som kommer att samsas men ett är säkert - vi kommer att gå en romantisk vår till mötes. Alla ni som har en romantisk stilpersonlighet kommer att kunna frossa i cremefärgade ljuvliga spetsar, lätt draperad chiffongklänningar och fina små koftor.
En starkt kontrast till det romantiska är Arméstilen som passar väldigt bra för alla med en rak kroppsform och som söker en dramatisk stil.

I vår är det varma och kalla pudriga pasteller, kornblått, gult och de klassiska färgerna rött, blått och vitt som är inne. Om ni gillar den marina stilen men inte klär i dessa kalla kontrastrika färger så finns det andra alternativ som kan skapa samma look. Har ni svårt att hitta rätt toner boka en färgrådgivning hos mig.