MODEVISNING MED STIL- OCH STYLINGTIPS

Första gången jag steg in i Luna Fashion's butik på Medborgaregatan 2 i Mölndal slogs jag av den sobra stilen och elegansen. När jag sedan gick omkring bland alla de vackra plaggen kom jag faktiskt till att tänka på ordet konstverk.
Det är nämligen med dessa kläder som det är med målningar att man ju mer man tittar desto fler detaljer upptäcker man. Det finns inte ett enda plagg som inte har något liten detalj. Det kan vara allt ifrån en liten slits på ett byxben till vackert handbroderade blommor på transparant spets runt midjan. En liten spetskant längs krage på en kavaj visade sig vara avtagbar. Ärmslut som sitter så där fint och följsamt på överarmen som många kvinnor föredrar. Kläderna klär verkligen fram de kvinnliga formerna på ett mycket smakfullt sätt.
Blommor skall det vara i vår. Naturligtvis finns det också blommor hos Luna. Några i monokroma färgställningar och andra som är i accentfärger och kontrasterar så fint mot en mörkare botten.
Kläderna är unika varför det är lätt att skapa en personlig stil. De är också klassiska men med en twist vilket betyder att de också är mycket enkla att klä upp eller klä ned.
Tusen tack till Luna fashion för uppdraget att tala stil och stiltips, till alla vackra modeller och inte minst till alla er kunder som kom till vårt event.