Hollywood-kombo, fin hårfärg och frisyr, snygg makeup, skön manikyr och fint lack

Vem vill inte vinna en heldag där fokus enbart ligger på mig själv? Cecilias dag startade hos hos Life Long Clinic. Samtidigt som hon låg skönt nedbäddad i en massagestol fick hon en underbar ansiktsbehandling som tillförde huden fukt, klarhet och lyster. Ögonbrynen formades och fick en vacker färgning som gav ansiktet ett lyft.
Därefter väntade några timmar hos Skönhetsfabriken. Ceclias hår fick en fin färg som dämpade den varmröda tonen och en mycket klädsam klippning. Tänk så mycket frisyr och hårfärg betyder. Efter en väl avvägd makeup i fina färger som gav en naturlig framtoning väntade en skön manikyr med ett snyggt lack.
 
Hos Nord Bar i Posthotellet blev det avbrott för lunch. Efter lunchen gick vi till MQ där en lycklig Ceclia fick sitt presentkort. Jag kommer att lägga ut många bilder med snygga kläder som Cecilia provade under veckan och dessutom visa vilka plagg som blev hennes favoriter.
Vill du vinna nästa "Gör om mig dag" gå in på Innerstaden Göteborgs hemsida och fyll i dina kontaktuppgifter, motivering och glöm inte heller att bifoga en bild på dig själv. Reportaget kan du läsa på sidorna 16-17 i deras tidning med Lasse Kronér på framsidan. Tävlingskuponen finns på sidan 17. Missa inte att deadline är den 7 januari 2016.