Tack till alla

Ett stort tack till Hotell Lysekil för ett gott samarbete i samband med vår workshop. Att jobba i en lokal som förutom all nödvändig utrustning också har den vackraste utsikt man kan tänka sig är väldigt inspirerande. Till er som letar konferenslokal i en fascinerande miljö kan jag rekommendera Lysekil. Sänder också ett stort tack å deltagarnas vägnar till alla de butiker som delade med sig av fina specialerbjudanden. Lokala nyheter om Lysekil med omnejd hittar ni på Lysekilsposten.se
Har ni frisyr- och hårfärgningsfrågor kan ni vända er med stort förtroende till min kollega Christina Mattson, som är frisör samt färg- och stilkonsult. Jag tackar också min dotter för hjälp med foton och kollage.
Vill ni arrangera en workshop på ert arbete eller privat då vi talar om färger, personlig stil, dresscode, kroppsformer, mönster, skala och allt annat mellan hjässa och skor hjälper vi gärna till att sätta ihop ett spännande koncept. Det sägs att det är en ny storm på gång så lyssna på väderleksrapporterna.