Vill du också bli "Din egen stylist"

Förr fanns det alltid vattentäta skott mellan de olika säsongernas kläder. Då vädrade och tvättade man och hängde undan sommargarderoben när hösten närmade sig. Så är det inte riktigt längre, som tur är. Sommarklänningen kan hänga med långt in på hösten om man t.ex bär den tillsammans med en tjockare kofta eller under en kavaj. Materialmöten mellan det tunna och skira och det grova är dessutom mycket snyggt och personligt. Så med andra ord - Det beror bara på hur man matchar sina kläder. Förra hösten hade jag ett mycket trevligt uppdrag i Butiken på landet/Stensjö som är en butik med ett mycket snygg sortimen av hög kvalitet för henne och honom. Dessutom har butiken också det vackraste läge man kan tänka sig alldeles vid Åbyfjorden i Bohuslän (inte långt från Hunnebostrand).
Denna sommar har vädret växlat mellan medelhavsvärme och höstkyla. Men Innan vi vet ordet av kommer hösten smygande på riktigt och vi behöver något varmare att ta på oss. För att veta vilka plagg vi behöver komplettera med behövs en genomgång av förra höstens garderob - och gärna i dagsljus. Höstskor och kängor behöver också riktig omvårdnad. Lite småpyssel innan vi vet vad som vi har och vad vi eventuellt behöver förnya. Ser höstgarderoben mörk och lite småtrist ut behöver du komplettera med färg. Det behöver inte vara så mycket för att det skall bli ett helt annat intryck.
 
  • Vill du ha hjälp med vilka av höstens färger som passar dig och förnyar din garderob?
  • Vill du veta med vilka plagg du skall matcha eller komplettera din höstgarderob?
  • Vill du undvika felköp i framtiden?
  • Har du en stor garderob men ändå inget att ta på dig?
  • Funderar du över vilka stil/stilar som du hör mest hemma i?
  • Undrar du över vilka mönster och material som gör din kroppsform rättvisa?
  • Dessa och många fler frågor kommer du att få svar på under någon av mina workshop.
Kort sagt - vill du också lära dig hur du blir "Din egen stylist?"
I Lysekil är det fyra torsdagar och vi kör igång den 14 september. Här anmäler du dig http://www.sv.se/avdelningar/sv-vast/kurser/gor-om-mig-farglara-stil-och-modetips-47541/
I Göteborg kör vi en helg 30.9 och 1.10. Här annmäler du dig http://www.abf.se/Distrikt-och-avdelningar/ABF-Goteborg/Kurser-och-studiecirklar/Design-inredning-tradgard/Bli-din-egen-stylist-Helgkurs-lordag-sondag-30-september-1-oktober/
 
Själv behöver jag definitivt en ny höstjacka för min gamla har hängt med väldigt länge. God kvalitet och ett klassiskt snitt håller. Den var verkligen en god investering. Det tycker jag också en Barbour-jacka är.
 
Interiörbild ifrån Butiken på landet Stensjö