Chic med din bästa bas

Denna vecka har varit väldigt intensiv och jag har varit uppbokad på olika möten varje kväll. Imorgon blir det heldag med styling i färg och stil för den manliga företagaren som deltog i min tävling på företagarnas Allt för ditt företag nyligen. Kvinnan är redan klar och jag var och tittade på alla fina foton hos Carin Signeskog i onsdags kväll. Ser så fram emot att presentera före- och efterbilder här på bloggen inom en mycket snar framtid.
Igår visade jag några mycket enkla plagg ifrån HM. Idag lånade jag en bild ifrån designern Linda Carléns facebooksida som är helt "klockren" när det gäller att skapa elegans av mycket enkla plagg. Grunden är en klänning och en kappa som är mycket klassiska och i färger som är är neutrala. Med en enkel uppsatt frisyr, ett maffigt halsband, några armband och en snygg väska har kvinnan skapat elegans av sina bästa basplagg. Med ett sådant stort halsband och solglasögon hade det blivit för många detaljer och överarbetat om hon också haft örhängen.
Glöm inte att ni kan få tips och råd med det mesta som har med utsidan att göra på min blogg, men först måste ni ju sända era frågor till mig:)
Önskar er alla en riktigt fin första advent