Trender för brudbuketter

Även när det gäller brudbuketter förekommer trender. Just nu förespråkas kompakta och runda buketter och gärna med prunkande rosor som för tankarna till vackra engelska trädgårdar. Idag är det också mycket vanligt att bruden själv kommer in och beställer sin bukett och inte som förr att det var brudgummens ansvar.
När det gäller det kompakta och runda är mitt tips att om den blivande bruden väntar barn och har en liten fin rund mage ser det vackarare ut med en hängande brudbukett för det skapar balas i proportionerna.
Oavsett vilken form på bukett ni väljer så tänk också på bukettens storlek. Ju mindre man är desto mindre bör buketten så att inte den vackra bruden försvinner i en för stor bukett.
Om man tittar på kungliga vigslar har bruden oftast blommor i olika vita nyanser vilket är mycket vackert. Men lika vackert är naturligtvis en bukett med blommor i färg. Men tänk på att ju starkare blommornas färger är desto större uppmärksamhet tar de ifrån bruden.
Så vilken trend som än råder är det klokt att alltid fundera över form, storlek och färger.
Är det något ni funderar över är det bara att ställa en fråga här på bloggen eller maila mig. Alla mina kontaktuppgifter finns på www.colorme.se.
Önskar er alla en riktigt härlig helg och vi ses väl på måndag igen.
 
 
 
Bildkälla: Pinterest