Working nine to five

En dressad kostym eller dräkt är en tillgång i alla kvinnors garderob och i höst är sådana plagg riktigt säkra kort.
Kombinera gärna din kostym med en feminin spets- eller volangblus för att få fram den rätta känslan. En mörk kostym och dräkt ger ett slankt intryck, men istället för svart som har en tendens att göra oss bleka satsa på någon av säsongens gråa eller blåa toner. Glöm inte att investera i bra underkläder som stödjer på rätt ställe nu när midjan är i fokus. Tillsammans med par snygga skor eller boots med en lagom hög klack och matchande handväska känner du dig välklädd från nio till fem.

   
Bildkälla: Hugo BossBildkälla: D&G
  

     
Kategori:

Väskor för män

För ett tag sedan fick jag en förfrågan här på bloggen om lämplig väskor för män som går omkring med tunga nyckelknippor, plånböcker, kalendrar och andra viktiga saker i sina fickor.
När tyngden blir stor förstörs passformen på kavajer, jackor och rockar.
Om ni går in på www.baron.se hittar ni många lämpliga väskor. På hemsidan finns också information om vilka affärer som har dessa väskor i sortiment. 

          

Utrotningshotade djur

Min blogg handlar mycket om min verksamhet inom färg och stil men också om annat som jag är intresserad av och som ligger mig varmt om hjärtat vilket detta inlägg gör.

Nordens Ark ligger på Åby Säteri intill Åbyfjorden i mellersta Bohuslän vid vägen som går till Hunnebostrad, Kungshamn och Smögen. Detta är en anläggning som verkar för att rädda och bevara utrotningshotade djur. Det gör den genom avel och uppfödning samt med återinplatering när så är möjligt. Nordens Ark har en ideell stiftelse som huvudman, Stiftelsen Nordens Ark. Verksamheten uppbär inga driftsbidrag utan finansierar verksamheten genom besöksintäkter, sponsorer, gåvor och donationer. Mer än 30 hektar är öppet för allmänheten och som besökare kan man gå en promenad på tre km genom vacker bohuslänsk natur och se alla djur som finns där.
Genom ditt bidrag eller besök stödjer du anläggningen. Ifrån Göteborg tar det inte mer än ca 1 tim och 45 min med bil. Med andra ord alldeles perfekt för en dagsutflykt.
Mer information om denna fantastiska anläggning hittar ni på www.nordensark.se.  

Bildkälla: www.nordensark.se