Färgglada herrar

Jag tyckte att Måns gjorde ett bra jobb som ny programledare för Allsång på
Skansen och dessutom tycker jag att han var snyggt klädd. Jag får ofta frågor
om slips och pochett skall ha samma nyanser. Herrar har ju inte så många
accessoarer som vi kvinnor och när ni skall klä upp er lite extra inför någon
trevlig fest i sommar måste det vara kul att ta ut svängarna färmässigt.Om ni går in på Kiel James Patrick kan ni se bälten, armband, flugor,
slipsar för en snygg casual stil. Marina motiv och sommar hör alltid ihop,
eller hur?


Önskar er alla en riktigt trevlig helg och hoppas att solen och värmen består
även under helgen. Må så gott!

Färgkrockar hela året

Soliga dagar och härligt starka färger matchar. Men denna bild ifrån Dolce & Gabanna visar att det kommer att vara lika trendigt med färgkrockar även till hösten och vintern. En mönstrad topp i härliga färger är alltid fint att matcha med en enfärgad kjol, byxa eller jeans.  

En välklädd VD

Det är inte så många som kommer så väl föreberedda till en rådgivning som Maria ifrån Språkbolaget. Det kanske beror på att företaget är i färd med att skapa en ny hemsida och har dagliga diskussioner om viktiga ämnen som kärnvärden och profilering. Marias pärmar med modebilder var väldigt proffsiga så jag insåg genast att det var mer en bekräftelse än en vanlig konsultation som Maria var i behov av. Färgmässigt ville jag dock få henne att våga lite mer och hon fick med sig tips om nya och trendiga färgkombinationer. Hon tycker om de välskräddade 50- och 60-talen men uttryckte också en önskan om att skapa en lite coolare business-stil. Trender ifrån 70-talet fanns också i hennes pärmar liksom modebilder med romantiska detaljer, snitt och skärningar. Det kan tyckas som om hennes garderob spretar lite men i grund och botten handlar det om samma sak. Från en klassisk och enkel bas är det alltid lätt att göra små utstickare åt olika håll. Med hjälp av accessoarer, mönster och färgkombinationer kan man göra en klassisk stil lite rockigare, mer formell eller lätt romantisk. "En bild säger ju mer än 1 000 ord". Därför är det bra om ni tar med er bilder med stilar som ni gillar.