Dr Zjivago

Fastän det är länge sedan minns jag än idag att jag blev mycket rörd när jag såg Dr Zjivago med Omar Sharif och Julie Christie. Det skulle därför vara mycket intressant att få se Dr Zjivago som musical. Huvudrollerna spelas av Christoper Wolter, Sanna Nielsen och Åsa Fång. När dessa tre var gäster i TV4 morgonprogram här om veckan bar Åsa en klänning som tilldrog mitt intresse. En lätt draperad omlottmodell är nämpligen ett mycket lämplig plagg för dem som önskar klä bort sin byst. Den är också passande för alla som anser sig ha lite väl breda axlar. Hennes halsband klädde hennes dekolltage på ett smakfullt sätt. 
Musicalen har premiär på Malmö Opera nu den 29 aug.
Tänk vad man kan hitta tips på kläder och accessaorer på alla möjliga ställen. Var brukar ni hitta er inspiration?
 
 
 

Petra på Skansen

Under gårdagens Allsång på Skansen bar Petra en mycket snygg klänning i en härlig blå färg. Hon matchade klänningen med ett par spännande örhängen som bestod av en stor pärla i nyponrött och i denna hängde glittrande stenar som såg ut att vara formade som ett löv. Hennes skor och naturligtvis också nagellack var i samma röda ton. Ett par örhängen som dessa kan mycket väl ersätta ett halsband. Intrycket blir rent och enkelt men mycket snyggt.
 
 
 
 

Mer från Lotta på Liseberg!

Parkeringen utanför mitt arbete ligger helt öde och tom så det märks tydligt att vi är mitt uppe i det som vi förr kalllade industrisemestern. Alla vi som måste jobba får ta vara på kvällar och helger istället.
Igår kväll såg jag en mycket kort stund på Lotta på Liseberg. Hon brukar ju ofta vara klädd i blommigt men igår var det svart-vit grafik något som jag tycker är riktigt snyggt. Jag fastänade också för att hon valt att binda ihop klädsel med tre röda accessoarer: armband, skärp och skor för det ger ett välklätt och genomtänkt intryck. Rött är en färg som kräver vår uppmärksamhet och testa själva var blicken hamnar när ni tittar på bilderna nedanför. Det behövs egentligen endast ett smalt rött litet armband för att fånga våra blickar eller hur?
Har ni några frågor och funderingar om färger, färgkombinationer, klädkoder, kroppsformer, stilar och annat som har med vår utsida att gör så är ni mer än välkomna att höra av er per mail eller genom kommentarsfältet nedanför.