NU KÖR JAG "BLI DIN EGEN STYLIST" GÖTEBORG 21-22.10

Precis som i mina andra pågående workshops kommer ni att få många handfast råd, tips och god kunskap. Dagarna ägnar vi åt personliga färger, färgkombinationer, personlig stil, stilmixar, kroppsformer, proportioner, hösttrender etc. Naturligtvis testar vi också massor av bijouterier som är det enklaste och lättaste sätter att göra sina vardagslook mer festfin.
 
På min hemsida www.colorme.se kan ni läsa om mina föreläsningar och kurser under hösten.

Datum: Helgworkshop 21-22 oktober 2017
Tid: 10-16.00
Plats: Bövik Marin AB:s konferensrum
Adress: Hälleflundregatan 12 B Fiskebäck/Västra Frölunda (buss stannar strax utanför. parkeringsmöjligheterna är goda)
Pris: 925:- som betalas i förskott till bankgiro 5853-3357 (glöm inte att ange ditt namn och workshopsdatum på inbetalningen)
Antal: minimi 6 och max 8 personer. Kursen är öppen för både herrar och damer.
Senaste inbetalnings/anmälningsdatum den 6 okt 2017.

I priset ingår sallad, bröd, ost, vin och eftermiddagsfika,

Jag skulle vilja få kontakt med er innan vi träffas den 21 oktober för att berätta vad ni bör ta med er till vår workshop. Tack för att ni slår mig en signal 0708-377890 eller mailar mig på info@colorme.se. Är jag upptagen lämna gärna ett meddelande på mitt mobilsvar.

Önskar er en riktigt trevlig helg.

 
 

ETT SMÖRGÅSBORD MED FÄRG OCH STIL!

Ni som följer mig här på bloggen och i andra social medier vet att jag kör workshops i Lysekil. Vi har nått halvvägs i den första kursen. En ny i Lysekil är planerad till helgen 18-19 november. Nästa helg är det en helgworkshops här i Göteborg.
Jag kommer att köra en workshop här i Göteborg under hösten. Den kommer att vara öppen både för kvinnor och män.Har inte kunnat sätta något datum ännu men den kommer att ligga i slutet av oktober eller början av november. Det är många spännande och trevliga pusselbitar som måste hamna på plats innan jag kan skriva ett exakt datum. Stay tuned!

NI KANSKE UNDRAR VEM JAG ÄR?
Eftersom jag sedan många år tillbaka befunnit mig i businessvärlden med kontakter ifrån världens alla hörn väcktes min nyfikenheten inför omvärldens klädkoder och kulturella signaler. Dessutom har jag sedan barnsben haft ett stort intresse för mode. För ca 15 år sedan beslutade jag mig för att skaffa mig mera kunskap om färgers betydelse, personlig stil och vad som välkläddhet i grund och botten handlar om. Min grundutbildning fick jag hos Colour Me Beautiful. Jag jobbar aktivt sedan många år tillbaka med rådgivningar för privatpersoner samt arrangerar workshops och föreläsningar för privata grupper, företag, skolor och studieförbund. Mitt stora intresse ledde också in mig på tre terminers universitetsstudier i dräkt- och interiörshistoria på distans vid Uppsala universitet.

VAD KOMMER MIN WORKSHOP ATT GE DIG?
På de kurser jag har får deltagarna mycket god kunskap och många handfasta råd om personliga färger och färgkombinationer, hur de kan växla mellan stilar som stämmer överens med deras personlighet, hur de skall tänka på de eventuella klädkoder som kan vara aktuella på olika arbetsplatser och hur de skapar en riktigt bra basgarderob. Smart shopping är hemligheten!

NYHET FÖR QQ BUSINESS NETWORK
När vårens späda grönska är som vackrast kommer jag att köra en workshop även för er. Den kommer att ligga tisdagen den den 20 mars 2018. Så vik detta datum redan nu. Ser fram emot att se er. I mellantiden får ni gärna maila mig vad ni anser svårtast vad gäller att skapa ett välklätt yttre!

Bor du i närheten av Lysekil så kör vi Workshop II helgen den 18-19 nov 2017. Hör av dig till Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst på telefon 010 - 33 00 900.

Det finns fortfarande plats kvar på följande föreläsningar
1. Mode som kommunikation hos ABF 4 okt 2017
Tidpunkt: 11.15 - 12.30.
2. Dräkt- och interiörshistoria 1600t hos ABF 25 okt 2017
Tidpunkt: 11.15 - 12.30.
3. Klä dig till fest! Mölnlycke Kulturhus
hos Studiefrämjandet den 30 nov 2017
Tidpunkt: 18.00 - 19.30

Alla anmälningsuppgifter finns på min hemsida www.colorme.sehttp://colorme.se/hostprogram.html

Hur ser ditt materiel ut?

 ️Att vara propert klädd och uppträda på en vänligt och lämpligt sätt gör skillnad vid alla viktiga möten.

Men lika viktigt är det material som du har med dig och lägger fram på bordet hos din eventuellt blivande arbetsgivare eller kund. Titta kritiskt på de böcker du skall göra anteckningar i, din penna och din väska. Har du ingen snygg väska låna en av någon vän. Ditt visitkort skall också vara kliniskt rent och inte ha några vikta hörn. Mitt tips är att inte förvara visitkort i en väska för väskans läder kan färga av sig.

HELHETSINTRYCKET ÄR VIKTIGT!
Allt du har med dig till din arbetsintervju eller kundbesök berättar om hur ordningsam du är. Att ha ordning och reda omkring omkring sig är goda egenskaper som inger förtroende.

Jag älskar mina fina anteckningsböcker som är handgjorda. I den med Nonsense skriver jag lite tankar, idéer, funderingar varav vissa faktiskt inte blir något annat än just nonsens. I den andra samlar jag FACTs. Jag är också mycket förtjust i min mugg Busy Bee. Böckerna, pennorna och muggen har jag shoppat ifrån GIFTSETTER.COM.
 
Min Fact-bok har jag naturligtvis med mig till Lysekil ikväll där jag kör andra kurstillfället i min Modeworkshop.
Önskar er alla en bra dag