Det finns så många vita bröllopsklänningar och det är svårt att veta vilken som passar mig?

Det finns många olika nyanser av vitt och därför kan det vara svårt att välja. Vissa kan se lite blekare och tröttare ut i den kraftfullare kritvit nyansen än i en mjukare offwhite vilket har med våra egna färgdrag att göra. För att kunna besvara denna fråga som jag fått ifrån en läsare måste jag naturligtvis se lite bilder eller träffa henne i verkliga livet. Dessutom påverkas också färgen av materialet i klänningen. Alla brudar vill ju se så strålande vackra ut som det bara är möjligt på sin stora dag så mitt tips är att antingen boka en rådgivning hos mig eller testa flera olika nyanser i butiken. Tänk dock på att butikens lampor kan förändra färgintrycket. I varmt ljus tenderar den vita nyansen att se gulare ut och i kallt ljus kan det vita gå åt det blåa hållet.
Väderleksrapporterna talar om regn igen men dess emellan skall det finnas vissa solchanser. Hoppas på att vi får se solen riktigt mycket under helgen.
 
 
 
 
 

Från beachen till baren

Nästan i varje skyltfönster ser man kaftaner så utbudet är riktigt stort denna säsong. Det är ett snyggt plagg att bära på stranden ovanpå bikinin eller baddräkten men fungerar också after beach om man bär den över ett linne och ett par jeans. Dessa fina kaftaner hittade jag hos Gina Tricot i Nordstan och Tátch på Frölunda Torg.
 

 
 
 
 
 
Kategori:

Förändra din stil enkelt och lätt

När man shoppar kläder är det smart att tänka på hur de skall kunna förändras så smidigt som möjligt. Det gynnar inte enbart ekonomi och miljön utan också platsen i garderoben.
Framsidan på denna svarta klänning har ett enkelt och klassiskt snitt. Baksidan däremot har festkänsla. Med en kavaj eller kofta som döljer det nakna partiet på baksidan är man välklädd för kontoret.
Skall man iväg på väg på representation eller något annat trevlig direkt efter jobbet tar man bara av sig kavajen, eventuellt byter man väska, lägger till ett halsband och sätter lite rött på läpparna och så är man klar.
För en effektfull entré matcha det svarta med röda accessoarer. Samtliga plagg kommer ifrån Zara. Läppstiftet ifrån Chanel.