Ett riktigt gott nytt år

Snart är det dags att öppna den första sidan i en ny bok som kommer att ha 365 vita och tomma ark som vi alla skall fylla med många händelser och upplevelser. Jag hoppas att det ni planerat att göra under det nya året kommer att bli precis så bra som ni tänkt er och att de mål ni satt upp kommer att infrias.
Det sista tipset jag sänder med er är att ett halsband med vackra stenar kan ge er den där lilla extra färgkicken som ni kanske behöver om ni känner er lite blek i klänningen eller toppen.
Vad vore en blogg utan läsare, inget alls naturligtvis. Tusen tack för att ni följt mitt bloggande under året och jag hoppas att ni fått ett och annat använtbart tips.
Jag önskar er alla en trevlig nyårsafton och ett mycket gott nytt 2014
 
 
 
 
 
 

En riktigt God Jul

 
Kategori:

Festernas toppar

LBD är en förkortning som jag tror att ni alla känner till. Om inte så står bokstäverna för little black dress. LBT står för little black top. En snygg topp, vare sig den är svart eller inte, en långkjol eller ett par finbyxor är också bra kombinationer när det är festligheter på gång. Många av oss har säkert en klassisk långkjol eller ett par finare byxor hängande i garderoben som kan kläs upp med en snygg topp eller kavaj.
Accessoarerna är pricken över i:et och nu när butikerna flaggar för rea är ett bra tillfälle att spana in vad som finns i maffiga halsband eller armband, glittrande örhängen, en vacker sidenblomma, snygg aftonväska etc.
Det första kollaget är plagg ifrån Malene Birger. Vill ni synas riktigt bra i festminglet välj blomman i den klarare röda färgen. Topparna längst ned kommer ifrån KappAhl.
Imorgon är jag inte vid datorn så redan idag passar jag på tillfället att önska er en fin helg.
Tänk på att det blir en fin jul fastän man kanske inte hinner med allt man har tänkt sig.
 
 
 
.
 
 
Kategori: