Tips om hur du skapar ett unikt och personligt intryck!

Det finns vissa plagg som man behöver ha i sin garderob och ett av dessa är en kostym. Det är nämligen en outfit som kan förändras på många olika sätt och som passar vid många olika tillfällen. Den kan kläs ned tillsammans med ett par jeans och t-shirt lika lätt som den kan dressas upp med unika och intressanta accessoarer. Leta i din garderob och se vad du har liggande som kan hjälpa dig att skapa ett personligt och unikt intryck.
Jag hittade denna video med eleganta Dominique Sachse på youtube där hon delar med sig sina kostymtips. Lägg märke till hur en sådan enkel detalj som att låta manschetterna var uppvikta över ärmen ger ett ledigare intryck än när man bara ser en skymt av skjortan nedanför kavajärmen.
Önskar er alla en trevlig helg!

 
 Pinterest

Polo, jeans, kroppsform

Polo-frågan dyker upp med jämna mellanrum och speciellt just i höst när polon är riktigt trendig. Om man känner sig lite smalare över axlar än över höfter är boot-cut-jeansen (dvs lätt utställda) helt perfekta tillsammans med polon. Vidden i byxbenen balanserar nämligen axelbredden och proportionerna förändras. Bra att tänka på när man skall välja polo är att bysten ser större ut eftersom plagget sitter högre upp i halsen.
Bilden har jag lånat ifrån Kriss på Frölunda Torg och jag har kopierat in deras text med specialerbjudande

Klassiskt stilfull och vardagssnygg blir du i ett par av våra snygga jeans och i en av våra härliga finstickade Polos. Just nu får du 200 kr rabatt på våra Jeans Malena, raka och flared. Du får även 100 kr rabatt om du köper en Polo, 300 kr rabatt om du köper två och 600 kr rabatt om du slår till på tre Polos. (Erbjudandet gäller till 1 november 2015). Välkommen in föratt bli vardagssnygg hos oss!

 

Hitta rätt still till rätt tillfälle!

Att hitta en personlig och passande stil har inte alls med mängder av plagg att göra. Istället brukar det vara så att ju mer kläder man har desto färre klädkombinationer hittar man. Även de som har en fullproppad garderob känner också av har inget att ta på mig paniken. När kläderna hänger trångt får man ingen bra överblick samtidigt som plaggen blir onödigt skrynkliga. Dagens tips är - oberoende av vilken ekonomi man har är det alltid bra att satsa på den högsta kvalitet man har råd med.
Att hitta sin stil är ungefär som att lära sig ett nytt språk. Det tar emot i början att hitta rätt bland färger, material och stilar men ju mer man tränar desto lättare och roligare blir det.
Plaggen nedanför är helt perfekta för många olika tillfällen såväl arbetsmässigt som privat. De tre första bilderna till vänster passar inte endast till den romantiska middagen, den första daten eller middag med svärmor utan också till de flesta kontors klädkoder. Fler bra tips hittar ni hos frontmen.com.