Heavenly prints

Dagens inlägg handlar också om Mary Kantrantzou. Här ser vi frukten av hennes samarbete med skodesignern Christian Louboutin. Väldigt opraktiska förståss men så otroligt vackra att titta på.


 

Bildkälla

Magnifik konst

När man tittar noga på denna bild kan man verkligen säga att modet inte bara handlar om kläder utan lika mycket om konst. Många designer uppfattar sig inte enbart som klädskapare utan också som konstnärer och deras kläder kommer säkert att bli samlingobjekt och rariteter. Jag har tidigare gjort inlägg om Mary Kantrantzou och jag slutar aldrig att imponeras över hennes fantastiska klänningar med vackra motiv ifrån olika interiörer.Bildkälla:

Trinny & Susannah

God morgon!
Hur många av er såg programmet på TV4 plus  igår när Trinny och Susannah stylade Lund? Så kul att se dem "in action" i vårt eget land. Deras rättframma stil och språk gör att man ibland hajar till men det går inte att ta fel på deras passion att hjälpa människor att ta fram sitt allra vackraste jag. Det är alltid lika rörande att se hur lyckliga många kvinnor blir när de får hjälp att våga ta steget fullt ut i färg och form. Lite graderobstips delade de också med sig. Har man en stor garderob men bara använder en bråkdel av plaggen är det dags att göra en stor sortering. Har dina kläder fel form för din figur är det inte mycket lönt att spara dem. Plagg med fel färg kan räddas om du bär en sjal eller smycken i bra färger närmast ansiktet. Nästa program kommer nog kl 21.00 nästa måndag.Bildkälla: