Hollywood-kombo, fin hårfärg och frisyr, snygg makeup, skön manikyr och fint lack

Vem vill inte vinna en heldag där fokus enbart ligger på mig själv? Cecilias dag startade hos hos Life Long Clinic. Samtidigt som hon låg skönt nedbäddad i en massagestol fick hon en underbar ansiktsbehandling som tillförde huden fukt, klarhet och lyster. Ögonbrynen formades och fick en vacker färgning som gav ansiktet ett lyft.
Därefter väntade några timmar hos Skönhetsfabriken. Ceclias hår fick en fin färg som dämpade den varmröda tonen och en mycket klädsam klippning. Tänk så mycket frisyr och hårfärg betyder. Efter en väl avvägd makeup i fina färger som gav en naturlig framtoning väntade en skön manikyr med ett snyggt lack.
 
Hos Nord Bar i Posthotellet blev det avbrott för lunch. Efter lunchen gick vi till MQ där en lycklig Ceclia fick sitt presentkort. Jag kommer att lägga ut många bilder med snygga kläder som Cecilia provade under veckan och dessutom visa vilka plagg som blev hennes favoriter.
Vill du vinna nästa "Gör om mig dag" gå in på Innerstaden Göteborgs hemsida och fyll i dina kontaktuppgifter, motivering och glöm inte heller att bifoga en bild på dig själv. Reportaget kan du läsa på sidorna 16-17 i deras tidning med Lasse Kronér på framsidan. Tävlingskuponen finns på sidan 17. Missa inte att deadline är den 7 januari 2016.
 
 
 

Spännande före- och efterbilder ifrån vår "Gör om mig dag"

Förebilden fotade Frida ifrån Innerstaden Göteborg hemma i min trädgård. Efterbilderna tog jag hos Cinnamon, ett företag som satsar på snygga skor som också är bra för fötterna vilket jag tycker är ett toppenbra koncept. Jag älskar dessa kängor i fina pastellfärger. Cinnamon har också många snygga väskor i matchande färger och former. De härliga halsdukarna kommer ifrån MQ. I kommande inlägg kommer ni att få vara med när Cecilia hittar sina favoritplagg hos MQ på Kungsgatan.
Önskar er alla en fin första advent
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Här börjar Cecilias makeover-resa

Cecilia, vinnaren av Innerstaden Göteborgs "Gör om mig tävling" är en mycket trevlig och kompetent kvinna. Hon har också mycket nära till skratt så vi hade det väldigt kul under våra två dagar tillsammans.
Det första som slog mig var att hennes tunika inte alls klädde fram hennes fina och nätta figur. Den varmröda hårfärgen och den kallare undertonen i hy och ögon förtog varandra och skapade ett blekt intryck. Under färgrådgivningen syntes tydligt att det fanns såväl klarhet som djuphet i hennes färgpalett och hon fick med sig många tips om hur hon skulle förstärka sina vackra egenfärger när det handlade om kläder. Förutom färgtimmarna framför spegeln sysslade vi också med den personliga stilen, modeller och snitt på kläder och passande storlek på smycken och accessoarer.
Veckan därpå träffades vi igen en mycket tidig morgon hos Life Long Clinic där en skön ansiktsbehandling i en härlig massagestol väntade vår vinnare. Men denna dag återkommer jag till under veckan.