Återblickar och framtidstro

I årets sista inlägg vill jag visa er bilder ifrån min omgivning. Jag är född vid havet på Bohus-Malmön, uppväxt vid havet i Hunnebostrand och Lysekil och bor sedan många år tillbaka vid havet i Fiskebäck. Havet är oerhört viktigt för mig för under mina promenader längs havskanten hittar jag inspiration och idéer men också styrka och kraft. För mig är havet och platserna i Bohuslän precis lika vackra om inte vackrare när bergen är frostiga eller vitklädda i vinterskrud och vintersolens bleka strålar speglar sig i den spröda havsisen.
 
Det gågna året har varit intenstivt på många olika sätt. Mina studier under höstterminen tillsammans med mina heltidsjobb har varit mycket intressant men också tidskrävande. Nu har jag nått halvvägs och nästa århundrade som står på agendan är 1700-talet med dess klädedräkt och interiör. Jag ser fram emot det nya året med stor tillförsikt och har redan två rådgivningar och personal shopping inbokade i januari.
Dessa bilder finns på mitt Instagramkonto under namnet elisabethbovik. Varmt välkomna att följa mig där jag nästan varje dag delar med mig glimtar ifrån mitt arbete och vardagsliv.
Till sist vill jag tacka er alla för att ni troget följt mig under året som gått.
Jag önskar er en trevlig nyårsafton och ett mycket Gott Nytt År!
 
 

Sista minuten-tips inför nyår!

Om man tittar på garderobens innehåll med nya ögon kan man skapa riktigt snygga accessoarer av gamla slipsar. Dessa uppdaterar vilken klänning, blus, kavaj som helst till ett riktigt elegant festplagg utan att det kostat ett enda öre. Mina läsare och jag skulle tycka det vore väldigt kul och ni delade med er andra tips som ger era gamla kläder ett nytt intryck. Tackar er på förhand.
 
 
 Bildkälla: Pinterest

Elegant i smoking

Det är så lätt att bli hemmablind och därför är dagens tips att titta på garderoben med nya ögon. Till festligare tillfälle handlar det oftast om klänningar, kjolar, överdelar för oss kvinnor men det finns ju också andra alternativ som t.ex en smokingjacka eller varför inte din helt vanliga mörka kostym. Matcha kavajen med en snygg blus och fluga/rosett eller med ett linne av ett exklusivare material som skapar ett snygg dekoltage med plats för ett häftigt halsband. Högklackat och glittrande clutch hör till. Till sist lägg lite extra tid på din makeup, frisyr och naglar.
 
 Bildkälla: Pinterest