Workshop om mode och stil i Lysekil under fyra höstkvällar

Det skall bli så kul att få lotsa er igenom färger, former, detaljer, mönster och material under fyra höstkvällar. Jag kommer att vara mycket frikostig med handfasta råd om hur man shoppar på ett smart sätt, hur man skall matcha färger för ett personligare intryck och vilka stilmissar man bör undvika. Accessoarer är ett bra verktyg när man vill förändra sin klädsel och ni får testa olika modeller, stilar, storlekar på halsband och örhängen.

Min Byxguide som fanns i Aftonbladets Söndagsbilaga innehåller det mesta man behöver veta för att byxköpet skall bli perfekt. Tror att den fortfarande finns att köpa.

Här anmäler ni er till min workshop hos Studieförbundet Vuxenskolan i Lysekil.

 

Bli din egen stylist!

Tänk så mycket enklare och lättare allt blir när du får vetskap om dina egna färger, vilken stil eller stilar du hör hemma i, hur du skall klä fram dina vackra former och balansera dina proportioner på ett snyggt och välklätt sätt.
Anmäl er via denna länkDet finns endast ett fåtal platser kvar.

Jag kommer att vara mycket frikostig med handfasta råd om t.ex hur man shoppar på ett smart sätt, hur man skall matcha färger för ett personligare intryck och vilka stilmissar man bör undvika. Naturligtvis tittar vi närmare på Byxguiden som nyligen var införd i Aftonbladets Söndagsbilaga och som jag skrev en blänkare om i förra inlägget. Accessoarer är ett bra verktyg när man vill förändra sin klädsel och ni får testa olika modeller, stilar, storlekar på halsband och örhängen.

Ni kommer att få lära er ett helt nytt språk, hur ni kan ta mer plats om ni så önskar, eller tona ned er själva om det är viktigt, hur ni förändrar er siluett om det är ett önskemål etc. Under helgen 30 september + 1 oktober går vi igenom grammatiken. Sedan återstår endast den trevliga träningen hemma och ute i alla butiker.

Jag ser fram emot att vara er guide i färg, form och stil.

Byxguide i Aftonbladets Söndagsbilaga

I gårdagens (den 27 augusti 2017) Söndagsbilaga ifrån Aftonbladet delade jag med mig handfast tips om vad du bör tänka på när du skall köpa nya byxor.
Stort tack till alla mina snygga modeller samt till Modestugan och Jade Ask för att vi fick låna kläder och skor ifrån er. Det första och viktigaste är faktiskt när du skall köpa byxor är att du inte är stressad och tänker "men det här blir bra" utan att verkligen ha kollat dig själv i spegeln från alla håll. Det som ser perfekt ut framifrån kan nämligen se galet ut när du ser din egen baksida. Den som har en rak kroppsform kan många gånger ha en platt rumpa och då är det extra viktigt att kolla hur byxorna sitter baktill. Se bilden nedanför.
Vad tycker ni är svårt att shoppa? Hör av er till mig så skall jag gärna hjälpa er.
Önskar er alla en fin måndag och start på den nya arbetsvecka!