Personal shopping på distans

När ni skall köpa kläder vad är det ni först lägger märke till i butiken? Är det t ex klänningens/toppens modell, är det mönstret, färgen/färgerna eller är det priset?
För att hjälpa er hitta rätt bland höstens alla fina kollektioner får ni gärna komma med frågor på plagg ni sett eller plagg som ni måste förnya. Vi kan ju ha personal shopping på distans så att säga och titta på fördelar och nackdelar med modellerna, färgerna, formera och vad mönster och detaljer kan tillföra.
 
Jag önskar min dotter som fyller 21 år idag en riktigt fin födelsedag
och en skön helg er alla
 
 
 
 
Kategori:

Med en lätt touch av romantik

 
Det är mycket rutigt, randigt, grafiska tryck och kristreksränder i höst men också vackert blommigt som i denna otroligt fina jacka ifrån Kriss. En skräddad klassisk jacka med en lätt touch av romantik kan man ha i sin garderob i all evighet tycker jag. Det finns mycket snyggt i höstens kollektion ifrån Kriss.
 
 
 
Kategori:

Omforma din figur

Denna veckan har jag haft lite mindre tid för bloggen. När man har många projekt och uppdrag kan det bli så tyvärr. När jag var inne som hastigast och tittade på bilder på klänningar hos Haléns hittade jag dessa exempel på hur samma kvinna kan få två olika siluetter beroende på klänningarnas modeller. Försöka att lägga ett par minuter extra i provrummet och se hur plaggen passar just din figur. Blir du fyrkantig eller ser man dina vackra linjer?