Betydelsen för mig att göra en färg- och stilkonsultation hos Elisabeth!

Tackar min trevliga kund Mona för denna kommentar som gjorde mig väldigt glad och tacksam.

"Att ha gjort en färg- och stilkonsultation är bland det bästa som hänt mig. Jag har känt mig helt handlingsförlamad när jag ska köpa kläder och oftast kommit hem utan att ha funnit något passande. Under färgrådgivningen fick jag veta att den rådgivningen jag gjorde för många år sedan blivit inaktuell då mina egna färger gått från en varmare underton till en kallare under dessa år. Jag har genom detta fått en tydlig bild av vilka färger som bäst och effektivast framhäver mina egna färger i ansikte och ögon. I konsultationen ingick även att Elisabeth följde med mig till affären och gav personliga råd om klädval vilket gjorde att jag fick en ökad medvetenhet om vilken stil på kläderna som passar mig. Detta gör att jag känner mig säkrare när jag ska köpa nya kläder. Det betyder att jag undviker att göra felköp som inte används utan bara tar upp onödig plats i garderoben. Jag fick också bra tips om accessoarer. Att man kan ha större smycken än man tror hade jag verkligen nytta av på min senaste resa då jag köpte ett halsband med större pärlor än jag annars skulle ha valt.Jag sparar troligtvis både tid och pengar genom detta. Slutligen fick jag en otrolig energi av rådgivningen vilket resulterade i att jag rensade garderoben på så gott som allt som inte passade mig längre. Det kändes som en stor befrielse. Jag kan verkligen rekommendera detta alla som vill förnya sig och som känner sig handlingsförlamas som jag gjorde tidigare."
Under helgen kör jag en Tjejkväll i Uddevalla. På måndag en färgrådgivning följd av en stilrådgivning några dagar senare. Idag bokade jag in ännu en rådgivning i färg och stil för ett gift par.
Det märks att vårens gjort sitt intåg på riktigt och att man vill köpa lite nya fina vårkläder men så vet man inte riktigt vilka av säsongens färger man skall välja.
När man jobbar så mycket som jag gör och dessutom försöker hinna med sista etappen i mina studier om dräkt- och interiörhistoria blir det något som blir lidande. Det är min trädgård och den skall jag försöka få lite ordning på under lördagen så att den också känner sig lite vårfin.
En riktigt trevlig, soliga, härliga, varm och skön helg önskar jag er alla!

 

Ett enkelt sätt att förändra vårlooken!

Accessoarer är ett enkelt och lätt sätt att förändra en kavaj, kofta, topp eller klänning. Dominique Sachse visar 10 olika sätt att bära en scarf. Lite längre in i videon ser du hur hon knyter scarfsen som en nätt litet jacka som kan vara bra för finklänningen eller för stranden i sommar.
 

Lyxig lördag och nya spännande uppdrag

Hoppas att ni njutit av en underbart vacker helg. Lördagen spenderade jag inomhus på Lyxlördag i grottan hos Hotell Carlia i Uddevalla. Det var en mässa om hälsa, skönhet, friskvård, kost, träning, inredning.Det var en skön mix av utställare och många intresserade besökare och jag knöt många nya spännande kontakter. Har jag inte helt fel så kommer jag att få några helt nya uppdrag i Uddevalla vad det lider och bokningarna kommer förhoppningsvis redan under denna vecka.
Färden från Uddevalla upp till Hamburgsund igenom ett Bohuslän där våren så smått börjat göra sitt intåg var naturligtvis helt underbar. På lärdagskvällen var jag tillsammans med min väninna och hennes familj på en trevlig fest där jag också träffade på flera gamla bekanta som jag inte sett på många år. Fastän min väninna och jag inte setts på ca fyra år och inte heller har så stor kontakt på sociala medier så var det precis som om vi setts igår när hon öppnade dörren. Sådan vänskap värdesätter jag mycket.
Idag har jag också fått ett fint uppdrag, nämligen att hjälpa en kvinna med färg och stil samt personal shopping så att hon kan hitta kläder som hon trivs i och som kommer att bli bra nyckelplagg i hennes garderob. Jag har också bokat in en affärslunch med en annan företagare i veckan så det händer mycket trevligt just nu.
OBS! Jag efterlyser också en fråga om jeans som jag fick ifrån en kvinna här på bloggen för ett litet tag sedan. Tekniken är helt underbar och helt hopplös. Hennes fråga och mitt svar att jag skulle återkomma har försvunnit. Hoppas du läser detta inlägg och återkommer till mig så att jag kan hjälpa dig med passande jeans till din figur.
Våren är äntligen här!