Wågat & Schöönt i Limhamn

För varje gång jag besöker Malmö desto mer förälskad blir jag i denna stad. I torsdags hade jag dessutom ett  uppdrag i Limhamn så då fick jag se en ny del av staden. Den mycket välsorterade och fina klädbutiken Wågat & Schöönt hade sin VIP-kväll med specialerbjudande och lotterier med fantastiskt fina priser. Som ni ser på bilden var den röda mattan på plats och lyktorna lyste välkomnande. Jag förstår att kunderna gärna återvänder till denna butik för här finns kläder som passar alla personligheter. Dessutom får kunderna god service av den trevliga och proffsiga personalen. Ett stort plus är att det också finns en snygg secondhandavdelning i butiken där flera kunder gjorde fantastiska fynd under kvällen. Jag hade fullt upp precis hela kvällen med att dela med mig av tips och råd om färger, stilar och passande mönster så timmarna försvann rasande fort.
Om ni inte känner till denna butik kan jag verkligen rekommendera er att göra ett besök hos
Britt & Marianne hos Wågat och Schöönt på Linnégatan 26 i Limhamn. Om jag inte missminner mig så tror jag butiken har 20-årsjubileum nästa år.
Till alla er som undrade över färg- och stilrådgivning så återkommer jag med information i slutet av nästa vecka. Ni får också gärna maila mig eller slå en signal.

 

23 steg ifrån havet

Halloween i antågande så det är bäst att köpa hem lite godis idag när jag sticker hem ifrån kontoret. Dagarna i Malmö var väldigt trevliga och jag har knytit många nya affärskontakter. Bilderna ifrån VIP-kvällen lägger jag ut nästa vecka och då kommer ni att se hur trevligt det var.

Om några veckor blir det workshop för damer och herrar på Hotell Lysekil. Det kommer att bli en djupdykning i färg; egenfärger, klädfärger, hur man förstärker sin personlighet med färg, hur man klär fram sin siluett med passande färger, vad färger signalerar och mycket annat. Anmälan sker till min mailadress http://www.colorme.se/. Annonsen nedanför var införd i Lysekils-Posten i torsdags.
Vi erbjuder er världens vackraste utsikt, en mycket god lunch och en otroligt spännande dag med färg.

 

VIP-kväll i dambutik

I dag sticker jag iväg till Malmö för möten med andra företagare men också för att jobba. Jag skall ge personliga tips till kunder under en VIP-kväll hos klädbutiken www.wagatochschoont.se. De har ett brett sortiment av snygga kläder. Strukturerad elegans för ett klassiskt och internationellt intryck, romantiskt med fina volanger och delikata detaljer eller naturligt för den som gillar plagg man kan röra sig i. Har för mig att man snart firar Mårten Gås i Skåne så jag anar att intresset för klänningar, toppar och kjolar kan vara stort. Eftersom jag tittat på butikens sortiment på nätet har jag redan fått några personliga favoriter och det skall bli spännande att se vem som kommer att välja något av dessa plagg. Kanske har jag med mig lite trevliga bilder ifrån Skåne så jag vet inte om detta blir sista inlägget för denna veckan.