Ny webshop

Ni som följt mig genom åren vet att jag också har en fot i marinbranschen. Vi har nu startat en webshop där vi bl.a säljer Mullion flytplagg. Detta är plagg för alla som jobbar på mindre båtar, är fritidsfiskare, nöjesbåtsägare, skoteråkare etc. I samband med sjösättningen har vi premiärerbjudanden och det är fri frakt på samtliga produkter. Efter hand kommer vi att lägga till fler artiklar. Välkomna till vår shop http://shop.bovikmarin.se
 
Önskar alla en fin helg med som förhoppningsvis ger oss mer sol och mindre regn
 
 
 
 
 

Mer färg till våra herrar

Det finns lite olika åsikter när det gäller manliga accessoarer som fluga, slips, bröstnäsduk etc. En av dem är att bröstnäsduken måste plocka upp en av färgerna i skjortan eller slipsen. Det tycker jag endast är tillämpligt när det gäller strikt formell klädsel. Vid alla andra tillfällen tycker jag att det är fritt fram att välja det ni själva tycker ser trevligt ut. Nedanstående bilder ifrån Cavaliere ss 2013 kollektion är bra exempel på hur snyggt det blir när man väljer en näsduk i helt avvikande färg. Det skapar liv och intresse i klädseln och gör den mer personlig.
 
Hur brukar ni tänka när ni matchar näsdukar med övrig klädsel?
 
 
 
 
 

You´ll never wear that again

Regnet öser ned hos oss i Göteborg. Eftersom min bloggsummering visar att jag har läsare över hela landet skulle det vara kul att veta hur vädret är i era trakter. Den som känner sig hågad för gärna dela med sig sina väderbilder här på bloggen. Välkomna att maila dina bilder till mig på info@colorme.se. 
 
Hittade en sida i en modetidning - tror det var King - som jag fotade och som jag vill föra vidare till er. Resna garderoben och stöd Stockholms Stadsmission
 
Det är faktiskt en hissnande och skrämmande information att det finns 220 miljoner oanvända kläder i våra svenska garderober. Temat You' ll never wear that again är verkligen värt att fundera över.
 
Om vi tar t.ex jeans som är ett plagg som nästan alla äger. Hur många par har ni hängande/liggande som ni inte använder? Själv har jag tre par som jag inte har använt på mycket länge. De skall jag genast skänka bort.