Tips ifrån Metro Mode inför kostymköpet

Man kan faktiskt säga att köpa en kostym är en investering. Det är mycket man bör fundera på men det viktigaste är materialet, modellen, passformen, färgen och priset.
Förutom alla bra tips som du hittar hos Metro Mode vill jag tipsa om färgens betydelse. Svart är en betydligt svårare färg att bära upp än marinblått och grafitgrått. Så välj inte svart helt slentrianmässigt.
Bär du kostym ofta i ditt jobb ställs det naturligtvis högre krav på kvalitet än om den bara skall användas till festligare tillfällen.
Här är länken till Metro Mode med många bra tips
 

Varför började 1700t människorna att servera Afternoon Tea?

 
Om en liten stund kör jag iväg till Halland för att berätta om traditionen bakom Afternoon Tea.
Varför började 1700t människorna helt plötsligt att arrangera Afternoon Te? Hur och var skulle denna "målstid" serveras och hur klädde man sig korrekt enligt dåtidens regler när man blev inbjudan till en sådan tillställning.
Min kavaj och min 1700t klänning är mina trogna följeslagare på redan söder ut idag.
Modestugan i Åsa kommer också att visa snygga vårkläder under detta event.

 
 
 

Ju färgstarkare och större desto bättre!

Detta inlägg passar alldeles förträffligt med tanke på att jag i de senaste inläggen har skrivit om hur viktigt det är att i första hand försöka förändra de plagg vi redan har och då handlar det om Accessoarer.
I vår är det inte det enkla och tidlösa som hyllas utan det skall vara riktigt maffigt och iögonfallande. Personligen ligger jag åt less is more hållet men några fler ringar kan jag mycket väl tänka mig. Visst är det härligt när det finns en sådan kreativ eller dramatisk ådra i den personliga karaktären så att man vågar sig på det som är extremt och annorlunda. Här kan ni se mer av alla fantastiska accessoarer ifrån Gucci