VÄSSA DIN JOBBSTIL OCH FÖRSTÄRK DITT PERSONLIGA VARUMÄRKE!

MEN DET ÄR VÄL BARA FÖR KVINNOR!

Det är nog den fånigaste kommentaren jag vet. Har fått den vid några tillfällen när jag marknadsfört mina kurser och föreläsningar och det har varit män på andra sidan luren.

 Varför skulle det vara helt ointressant att veta hur man skall klä sig som man för att göra sig själv rättvisa?

Varför skulle det inte vara lika viktigt för dem att hitta en passande stil, lämpliga färger och en lämpliga klädkod för tillfället ifråga som det är för oss?

Ingen vill väl klä ned sin kompetens?

WORKSHWOOP ENDAST FÖR HERRAR
helgen 17-18 februari 2018 i Lysekil i Studieförbundet Vuxenskolans regi med rubriken:

VÄSSA DIN JOBBSTIL OCH FÖRSTÄRK DITT PERSONLIGA VARUMÄRKE!

Under kursen kommer ni att få alla handfasta råd ni behöver för att skapa en utsida som klär fram er kompetens och förstärker ert varumärke. Ni kommer också att få kunskap om material, färgval, den personliga stilen, passform och hur ni enkelt och lätt skiftar mellan den formella och den något nedklädda men ändå välklädda stilen.

Anmälningslänken ligger inte ute ännu men om ni behöver hjälp med att snitsa till er jobbstil så att den passar för veckans alla möten vik denna februarihelg redan nu.

 
 Bildkälla: Pinterest
 

Blid Din Egent Stylist och Finn Din Stil!

Nu är vi inne i den tid på året då det är med våra ytterplagg som vi gör vårt första bästa intryck. Om du tagit fram fjolårets kappa kolla så att alla knappar sitter om de skall, att inga trådar hänger lösa och naturligtvis också så att den är hel och ren.
Därför kommer vi naturligtvis också att titta på ytterkläder under mina workshops. Den sista workshopen i Lysekil är nu på helgen den 18-19 november. Men eftersom den är fullbokad och alla som ville inte fick plats har vi planerat en ny workshop i Lysekil närmare bestämt den 20-21 januari 2018 i Lysekil via Studieförbundet Vuxenskolan.
För alla som bor i Göteborg med omnejd finns kursen Bli Din Egen Stylist 24-25 februari 2018 i ABF:s regi.
NYHET! Nu kör vi också workshop Finn Din Stil på Henån 17-18 mars 2018 i Henån i Studieförbundet Vuxenskolans regi. 
Så snart bokningslänkarna ligger ute återkommer jag med mer information. Men vik någon av dessa helger i er kalender redan nu om ni är intresserade av att lära er mer om era egna färger, personliga stil, detaljer, accessoarer och material som skapar ett snygg och välklädd intryck.

Liknande inlägg

MEN VAD SKALL JAG HA PÅ MIG?

I takt med att inbjudningar till avslutnings-, glögg-, lucia-, jul- och nyårsfester duggar in väcks genast den eviga frågan "men vad skall jag ha på mig?"

Fastän garderoben rymmer massor av plagg känns den ändå plötsligt väldigt tom och ointressant.
Man vill ju heller inte komma i samma gamla klänning som man hade förra året!
Och alla andra är ju alltid så snygga och välklädda!
En av mina favoritklänningar har hängt med under många år. Det är bara accessoarerna som skiftar. Jag kan lova er att det inte är någon som tänker på att vare sig din eller min klänning inte är nyinköpt.
Välkomna till Mölnlyckes kulturhus den 30 november när jag talar om festkläder förr och nu och delar med mig tips hur du gör den gamla klänning festfin.
Studiefrämjandet bjuder på glögg och pepparkakor.
Anmäl er antingen på studieframjandet.se/goteborg eller till 031-192530.
Vi ses väl i Mölnlycka. I mellantiden önskar jag er
en riktigt härlg helg