SNYGGT SNITT, GOD PASSFORM OCH FEL FÄRG!

Alla ni som gått på mina workshops vet ju att vi delar med oss av våra felköp. Om denna kappa funnits kvar i dag hade jag naturligtvis visat även denna.

 


Fastän det är länge sedan vet jag att jag tyckte kappan var mycket snygg och provade den ett antal gånger i butiken. Minns också att jag fick den i gåva av mina föräldrar.
Lite spännande modell med mycket figurnära överdel och klockad nederdel och den slutade ungefär vid vaderna.
Men trots detta var det något som störde mig. Det var ju långt innan jag utbildat mig till färg- och stilkonsult så det var bara en misstanke angående färgen. Jag hade aldrig tidigare haft en liknande färg. Till saken hör att den bara fanns i denna varmbruna nyans. Någon egentlig grund för min misstanke hade jag inte just då. Sedan ca 16 år tillbaka vet jag bättre. Mina utbildningar i färg och stil gav mig så många spännande aha-upplevelser.

Vill ni också få många aha-upplevelser och era misstankar angående färger på kläder bekräftade så är ni så välkomna att anmäla er till någon av mina workshop:

Finn din stil!
Studieförbrundet Vuxenskolan i Lysekil 20-21 januari 2018.
Länk för anmälan: https://www.sv.se/…/vill-du-forandra-din-stil-farglara-st
 
Bli din egen stylist!
ABF Göteborg Bli din egen stylist 24-25 februari 2018.
Länk för anmälan kommer om ett par veckor.

Finn Din Stil
Studieförbundet Vuxenskolan Henån17-18 mars 2018.
Återkommer med länk i början av nästa år.

 

 

 
 

DET ÄR I LYSEKIL DU HITTAR DIN STIL!

Nästa års första workshop håller vi helgen den 20-21 januari 2018. Regi Studieförbundet Vuxenskolan.
Anmälan sker via denna länk
https://www.sv.se/…/vill-du-forandra-din-stil-farglara-sti…/

 

 

 

Ju mer vi vet om oss själva desto lättare blir det att hitta en utsida som matchar vår personlighet och våra inre värderingar. Under två dagar kommer vi att jobba med allt som har med utsidan att göra. Med hjälp av handfasta råd kan du börja bygga en bra garderob som håller dig välklädd under veckans alla sju dagar. Du får också skapa kollage för framtida inspiration för din garderob.

Varm välkommen!

 

 
 
 

VÄSSA DIN JOBBSTIL OCH FÖRSTÄRK DITT PERSONLIGA VARUMÄRKE!

MEN DET ÄR VÄL BARA FÖR KVINNOR!

Det är nog den fånigaste kommentaren jag vet. Har fått den vid några tillfällen när jag marknadsfört mina kurser och föreläsningar och det har varit män på andra sidan luren.

 Varför skulle det vara helt ointressant att veta hur man skall klä sig som man för att göra sig själv rättvisa?

Varför skulle det inte vara lika viktigt för dem att hitta en passande stil, lämpliga färger och en lämpliga klädkod för tillfället ifråga som det är för oss?

Ingen vill väl klä ned sin kompetens?

WORKSHWOOP ENDAST FÖR HERRAR
helgen 17-18 februari 2018 i Lysekil i Studieförbundet Vuxenskolans regi med rubriken:

VÄSSA DIN JOBBSTIL OCH FÖRSTÄRK DITT PERSONLIGA VARUMÄRKE!

Under kursen kommer ni att få alla handfasta råd ni behöver för att skapa en utsida som klär fram er kompetens och förstärker ert varumärke. Ni kommer också att få kunskap om material, färgval, den personliga stilen, passform och hur ni enkelt och lätt skiftar mellan den formella och den något nedklädda men ändå välklädda stilen.

Anmälningslänken ligger inte ute ännu men om ni behöver hjälp med att snitsa till er jobbstil så att den passar för veckans alla möten vik denna februarihelg redan nu.

 
 Bildkälla: Pinterest