Tips när du skall shoppa solglasögon

Vid den här tiden på året är nog solglasögonen vår vikigaste accessoar. Naturligtvis är det viktigt att man köper ett par som verkligen skyddar ögon för solens starka strålar. Den som visats mycket på havet och på granitklipporna som reflekterar ljuset bör skydda sin ögon extra noga.
Det finns ju en uppsjö av olika modeller, storlekar, färger och former att välja bland så hur hittar man det bästa paret? Jag har satt ihop en guide med tips hur du hittar solglasögon som passar din ansiktsform. Men tänk också på att din stilpersonlighet och dina egna färger är viktiga.
När du skall avgöra vilken ansiktsform du har är det bra om du sätter upp håret i en hästsvans så att du ser hela ansiktet tydligt. Titta noga på ditt ansikte i spegeln och se vilken av de sex olika formerna som stämmer bäst överens med ditt eget ansikte.
Rund. Bredd och längd är ungefär den samma t.ex Emma Stone.
Kvadratisk. Definierad haka och bred panna som t.ex Jennifer Aniston.
Oval. Balanserad ansiktsform där hakan som är något smalare än pannan t.ex Julia Roberts.
Omvänd Triangel. Pannan är betydligt bredare än hakan t.ex Reece Witherspoon.
Rektangel. Kindbenen, pannan, och käken är i linje. Ansiktets längd överstiger bredden t.ex Meryl Streep.
Avlångt ansikte. Välj fyrkantiga bågar och gärna lite större bågar för att skapa balans.
Motsater attraherar
I princip är det viktigt att du väljer ett par solglasögon som balansera formen på ditt ansikte. Hur konstigt det än kan låta så väljer du det motsatta. En rektangulär modell med relativt smala bågar drar uppmärksamheten till den övre delen av ansiktet. De smala bågarna föränger visuellt ett runt ansikte. Undvik små runda bågar och stora bågar, som får ditt ansikte att se rundare ut.
Om du t.ex har ett fyrkantigt ansikte välj en modell som har lätt rundade bågar som skapar mjukhet åt ditt ansiktets linjer.r att mjuka och komplettera dina funktioner. Å andra sidan, om du har en rund ansiktsform, så fungerar en mer vinkelram som bäst för dig, eftersom det ger en viss definition och balans. 
Audrey Hepbruns glasögon är underbara. Ray-Bans Wayfarer är en modell som bärs lika ofta av kvinnor som av män. 
 
 
 
 
 
 

Förvillande mönster och färgglädje på stranden

 
VÄLJ EN MODELL SOM PASSAR JUST DIN FIGUR!
Vi är inte alla stöpta i samma form som tur är och naturligtvis passar vi inte heller lika väl i samma typ av plagg.

STYLINGTIPS!
En stor byst behöver support med rätt storlek på kupa. Viktigt är också axelbandets justerbarhet och dess bredd. Ett smalt axelband till en kvinna med feminina former får henne att se fylligare ut än hon är.
Viktigt är också att välja en baddräkt av god kvalitet och som är fodrad eftersom en sådan modell ger stöd till det mjuka magpartiet.
Magiskt för figuren är mönstrade baddräkter. Detta zig zag mönster är perfekt eftersom det klär fram och definierar midjan. Titta också hur den diagonala svarta randen även klär bort magen.
En illusion av längre ben får ni när ni väljer en högre skuren byxa. Ju högre desto längre ser benen ut.
Undvik färgblock och satsa istället på förvillande mönster och härliga färger.
 
 

Klä upp dig med en ljuvlig sidensjal

Ett mycket snyggt och också enkelt sätt att uppdatera sin klädsel och samtidigt ge ett välklätt och personligt intryck är att addera en sidenscarf. Siden är dessutom ett skönt och lyxigt material som gör att man känner sig lite extra fin. Funderar du på att investera i en sjal tycker jag verkligen att du skall spana in Emma Fällmans vackra sjalar som finns hos GIFTSETTER.
Sjalarna finns i olika storlekar, modeller och färger och samtliga är gjorda efter handritade mönster i finaste
sidentyget ifrån Italien.
Hos GIFTSETTER hittar du även hennes underbart vackra kuddfodral.