Lutfisk i Lysekil

Idag är det den årliga lutfiskmiddagen på hotell Lysekil som vi tyvärr missar eftersom jag har blivit rejält förkyld. Känns så trist eftersom detta är en fest som vi ser fram emot varje år. Vi brukar vara ca 100 personer från Norge och Sverige. Lutfisken serveras med många olika tillbehör som vit sås, kokt potatis, rotmos, ärtpuré,  senap och riven getost. Det är en fantastisk smakupplevelse!
Jag får istället glädja mig åt den mycket vackra buketten med underbara rosor som jag fick efter föreläsningen. Jag är fortfarande upprymd efter torsdagens härliga energi och tillsammans med en kopp nybryggd Kusmi-tea med honung hoppas jag att viruset skall försvinna lika snabbt som det dök upp. Men samtidigt kan jag inte klaga för jag kommer faktiskt inte ihåg när en förkylning fick mig att boka av något så trevligt som en lutfisk på hotell Lysekil då det dessutom är dans efteråt.
Jag har tittat lite grand på bilderna ifrån i torsdags och lovar att det blir ett kollage nästa vecka och sänder samtidigt ett tack till fotografen.
Önskar er alla en riktigt trevlig helg ifrån sjukstugen i Fiskebäck

Kommentera inlägget här: