Workshop med kollegorna eller dina vänner!

Kollaget är ifrån min workshop i november. Det var en härlig grupp med snygga och trevliga kvinnor. Efter en mycket kort introduktion i vår färglära fick de gissa vilken av de första färggrupperna de trodde var deras egen vilket inte alltid är det lättaste.
Därefter gick vi igenom deras bästa basfärger och härliga accenter som piggar upp i den neutrala basen som vi oftast klär oss i under vinterhalvåret. Förutom färg testade vi stilar, tittade på kroppsformer och jag tipsade om hur man skall shoppa smart för att skapa en bra basgarderob med så få plagg som möjligt. Vi avslutade med att gemensamt se på de kläder de tagit med sig ifrån sin egen garderob - både felköp och favoritplagg. Timmarna gick i rasande fart och skratten bubblade som bubblorna i glasen. En eftermiddag att minnas.
 
Är du intresserad av att ha en workshop tillsammans med dina kollegor då vi också går igenom hur enkelt och lätt det egentligen är att förändra sin stil för att passa dagens alla möten, hur viktigt det är att tänka på sin utsida vid kundbesök, affärsresor i utlandet och hur man representerar sitt företag på allra bästa sätt.
Du är så välkommen att höra av dig för mer information och mina kontaktuppgifter finns på min hemsida www.colorme.se.
 
 

 
 
 
Kommentera inlägget här: