"Statement-läppar"

Alldeles för ofta lägger vi timmar, till och med dagar, på att hitta den perfekta klänningen eller de allra bästa skorna för den där speciella tillställningen – och glömmer bort att planera vår makeup. Färgen på din läppar bör också ha samma underton som plagget du bär upptill och även vara i harmoni med dina egna färger och hårfärg. Om man mixar kalla och varma toner skapar man en "färgdisonans" d.v.s färgerna skär sig.
Så se till att det här blir säsongen då du planerar i förväg för den allra bästa pussmunnen…

“Statement-läppar” är vad alla vill ha i vinter; här är våra tips för att få den snyggaste och mest kyssvänliga röda läppen i jul.

Röda toner

Klarröda läppar är en ikonisk Hollywood-look av en anledning; de är glamourösa, sensuella och feminina. Tona ner resten av din makeup om du satsar på en starkare läppfärg; naturliga ögon och en liten kyss av rouge på kindbenet kommer att låta dina läppar att tala för sig själva! Den fantastiska Red Carpet från Colour Me Beautiful kommer att låta dig stjäla föreställningen för kvällen. 

Hållbara läppfärger

Det kan vara en utmaning att få läppstiftet att sitta kvar på sin rätta plats under en hel kväll, men använder du rätt tekniker och produkter kan du sopa problemet under mattan…

  1. Använd en läpp-scrub för att försiktigt peela dina läppar.
  2. Återfukta läpparna med ett vattenbaserat läppbalsam (inget fett!).
  3. Applicera Colour Me Beautifuls Eye&Lip Base som primer på dina läppar. Det hjälper läppstiftet att hålla sig på plats hela kvällen och minskar risken för att det flyter ut.
  4. Välj en läppenna från Colour Me Beautiful i din bästa kulör, fyll i läpparnas konturer och därefter hela läppen för att ge läppstiftet mer djup och längre hållbarhet.
  5. Avsluta med ditt favoritläppstift från Colour Me Beautiful… Perfekt!

Om du känner dig osäker på vilket läppstift som passar bäst just för dig, kontakta din närmaste Colour Me Beautiful-konsult här, och få hjälp med att reda ut dina frågor!

Inlägget har jag lånat ifrån Colour Me Beautiful Sverige

 

Kommentera inlägget här: