TO DIE FOR

Rubriken är ett uttryck som hänger ihop med när någon hittar det där plagget i en butik som hon bara inte kan leva utan. Ibland varar förälskelsen livet ut men det är nog vanligare att förälskelsen svalnar för snabbt men ändå håller i tillräckligt länge för att inse att tiden för byte har gått ut. Och så har man ännu ett plagg i den redan fyllda garderoben som man undrar varför man blivit så handlöst förälskad i.

Finn din stil heter min workshop hos Studieförbundet i Lysekil helgen den 20-21 januari 2018. I Göteborg kör jag workshop Bli din egen stylist via ABF 24-25 februari 2018.

Om man har lätt för att bli förälskade har man fyllt garderoben med plagg ifrån olika trender med helt olika detaljer. Då är det lätt att bli vilsen.
Det kan också vara så att man har en stil men är väldigt osäker på om den passar. Så mina kurser, workshops eller rådgivningar också tjäna som bekräftelse på att man hade rätt men genom den nya kunskapen kan man göra sin stil mer intressant och personligt med en twist.

ETT BRA JULKLAPPSTIPS TILL ALLA SOM VILL FÅ EN BÄTTRE GARDEROB!
Du är varmt välkommen till nästa års första workshops där vi går igenom det mesta som har med utsidan att göra.
Till Lysekil anmäler du dig via denna länk https://www.sv.se/avdelningar/sv-vast/kurser/vill-du-forandra-din-stil-farglara-stil-och-modetips-52470/
Till Göteborg använder du denna länk http://www.abf.se/Distrikt-och-avdelningar/ABF-Goteborg/Kurser-och-studiecirklar/Design-inredning-tradgard/Bli-din-egen-stylist-Helgkurs-lordag-sondag-24-25-februari/
Kommentera inlägget här: