Hur vill tjejer att killar skall klä sig?

Att klä upp eller ned sig har i historien alltid varit felaktigt och under vissa perioder även brottsligt. En piga som ärvde en sidenhätta av sin matmor blev dömd till fängelse för att hon "klädde sig" över sin klass. Det handlade om att människor man hade förbindelse med skulle veta exakt vem man var och som sagt, vilken klass man tillhörde.
 
På frågan i artikeln "Hur tjejerna vill att killar skall klä sig" återkommer just detta med att inte ta i för mycket, att inte klä sig i en dyrbara märkesplagg när man trivs bäst i jeans.
Idag handlar det mindre om klass och mer om att inge förtroende. När vi bär en utsida som, sett ur en holistisk synvinkel, harmonierar med vår insida känns det bekvämt, vi får ett ledigare kroppspråk och då blir vi också mer självsäkra. Kort sagt det blir lättare för oss att få omgivningen förtroende vare sig det gäller en date eller en arbetsintervju. Det är inte lätt alla gånger att hitta den rätta balansen mellan casual och uppklätt d.v.s hitta ett lagom-läge vad gäller färger, detaljer, mönster men också självsäkerhet. Flera frågor och svar hittar ni i artikeln.
 
Min fråga till mina kvinnliga läsare är "Hur vill ni att era killar skall klä sig?"
Det vore så kul att läsa er åsikter och kom ihåg det finns inget rätt eller fel.
 
Photo cred: Pinterest
 
 
Kommentera inlägget här: