Personligt och formellt

 
 
Det ena företaget är inte det andra likt så att ge några generella klädtips fungerar inte alltid förutom det gamla hederliga uttrycket att man alltid skall vara hel och ren.
Det finns en sak man kan spela med och det är färgvalet. Brunt tillhör inte de formella färgerna vilket är bra om du vet att det inte är strikt formell klädkod som gäller.
Alla färger finns ju i ett otal nyanser och så även den bruna. Här hittar vi allt ifrån ljusa nougatbruna toner till den riktigt djupa brunt-svarta nyansen.
Vilken av dessa tror du är just din?
Brunt inger ett lugnt och tryggt intryck och står även för stabilitet. Samma känsla inger också medium och mörkt blåa toner.
Kombinera din bästa bruna nyans med dina bästa blåa och jag lovar att du ger ett riktigt välklätt, snyggt och lagom formellt intryck. Och det bästa av allt är att du har skapat en personligt stil som gör att du inte försvinner i mängden utan blir ihågkommen efter det viktiga mötet.
Blått och brunt var en kombination som förr ansågs omöjlig att bära. Jag tror att jag vet varför dessa konstiga färgregler uppstod men det återkommer jag till i ett annat inlägg.
Önskar er alla en trevlig helg!
Kommentera inlägget här: