FÖR MÅNGA BOLLAR I LUFTEN!

 
Det händer oss alla av och till att vi har lite för många projekt gående samtidigt vilket kan resultera i att vi inte alltid har fokus på rätt ställe.
För ett tag sedan hände det att jag i hastigheten sände en förfrågan till mig själv på Linkedin. När mailet dök upp med mitt namn i min inkorg kunde jag inte göra annat än skratta. Men nu när jag fick en reminder per mail att lägga till mig själv började jag fundera.
Jag beslutade mig för att bli vän med mig själv. Hur skulle det se ut om jag inte gjorde det? Då kanske ingen annan heller ville ingå i mitt nätverk och det vore ju väldigt synd.
Om man ser på denna smått humoristiska episod ur en annan synvinkel så kan man ju konstatera att det är viktigt att vara vän med sig själv, att lära känna sig själv och att försöka vara nöjd med sig själv. Detta ökar vår självkänsla. Att vi av och till tycker att andra ser snyggare ut, har flera prylar, bättre ekonomi är fullt normalt.
Är du inte riktigt vän med dig själv idag börja med att klä upp dig ett snäpp mer än vanligt. Sträck på dig och och försöka att le mot dig själv i spegeln. Ju längre du kan hålla leende kvar desto bättre. Dina stresshormoner minskar och när du ler utsöndras glad-hormoner som dopamin. Tänk på att utsidans inverkan på insidan är större än man kan ana.
Har du svårt att veta hur din utsidan skall se ut för att göra dig själv nöjd och ge dig det bästa stöd hör av dig till mig för en färg- och stilsittning. Mina kontaktuppgifter hittar du på min hemsida www.colorme.se.
P.S. Ni får gärna sända mig förfrågan på min Linkedinsida. Bilden visar hur jag presenterar mig på Linkedin.
Kommentera inlägget här: