EN STILIG HELG I HUNNEBOSTRAND

Ni som följer mig vet ju att jag har kört Stil- och färgworkshops sedan drygt ett år tillbaka på olika platser. Förra hösten var vi i Lysekil, Henån och i Göteborg. Till hösten, närmare bestämt den 6-7 oktober, ersätts Lysekil av Hunnebostrand.
 
Det kan tyckas märkligt att flagga för detta redan men det beror på att det skulle vara väldigt kul att få med kursdeltagare ifrån t.ex Göteborg med omnejd. Eftersom antalet hotellrum på hotell Carpifol är begränsat måste vi ha denna framförhållning.
Hotellet ligger ett kort stentkast ifrån vår lokal i nya Folkets hus. Ett lite längre stenkast har vi till nöjesbåts-hamnen där alla som vill kan äta middag tillsammans hos Bella Gästis som ligger alldeles vid bryggan. Närmare havet kan man inte komma och äta en bit god mat.
Pris per pers i dubbelrum är 650kr i stadardrum med alla bekvämligheter på rummet inkl frukost.
Pris per pers i ekonomirum 535kr inkl furkost (med dusch+toa i hallen).
Det tar ca 1 tim och 45 min med bil från Göteborg till Lysekil.
Jag skall också försöka att arrangera ett par shoppingtimmar i en härlig butik i närheten där ni får chans att omsätta era teoretiska kunskaper om över färger, former, material i praktiken. Jag finns naturligtvis med som er personal shopper och delar med mig tips och råd.
Vi jobbar 10-16 både lördag och söndag med stiltest, era personliga färger, färgmatchningar, passande material, hur ni klär fram er figur på bästa sätt, skala, proportioner, lämpliga storlekar på accessoarer d.v.s ni får all kunskap ni behöver för att göra det bästa av just era egna förutsättningar och bli din egen stylist.Vi har dessutom alltid väldigt kul under våra workshops.
Jag lovar er en inspirerande helg. Mer info om min verksamhet hittar ni på min hemsida https://colorme.se/index.html. Ni anmäler er via denna länk och arrangör är Studieförbundet Vuxenskolan https://www.sv.se/avdelningar/sv-vast/kurser/vill-du-forandra-din-stil-med-farglara-och-modetips-55765/
Vi ses väl i Hunnebostrand till hösten
 
Kommentera inlägget här: