Glittra i passande färger!

I nr 10 2018 av Hemmets journal kan ni läsa hela artikeln om att våra egna färger förändras med åldern. Många gånger är det heller ingen liten förändring det handlar om utan man kan gå ifrån att ha varit en varm vår till att bli en kall vinter med kontraster om man nu skall tala årstidskonceptet. Den minsta bilden visar denna vackra kvinnans färger som ung och den största hennes färger idag. Visst är det en stor skillnad?

Känner du på samma sätt om en av kvinnorna i artikeln att du inte strålar lika fint längre i de färger som du burit under många år, att du får ett intetsägande intryck, att du ser trött och lite hängig ut och inser att din färgplånbok med dina bästa klädfärger över 20 år gammal?
Då är det dags att göra en rådgivning igen så att vi tillsammans kan se vilken förändring som du genomgått färgmässigt sett och vilka färger på kläder som du skall satsa på i framtiden för att känna dig snygg, vacker, välklädd och riktigt strålande.
Välkommen på en rådgivning i färg hos mig. Det finns tid på vardagar, vissa kvällar och vissa helger. Mina kontaktuppgifter hittar du på min hemsida colorme.se.
Kommentera inlägget här: